Бившият тартор на сектор Г Димитър Ангелов похвали наставника на

...
Бившият тартор на сектор Г Димитър Ангелов похвали наставника на
Коментари Харесай

Дучето: Рано или късно всички, които обичат ЦСКА, ще са заедно

Бившият главатар на бранш " Г " Димитър Ангелов похвали наставника на ЦСКА - София Стойчо Младенов. Дучето добави, че съгласно него рано или късно всички цесекари ще бъдат дружно.

" Младенов е извънредно непокътнат треньор. И на " Армията " в действителност си е войска. Не разделям едното с другото, за мен едното стана, тъй като стана първото. А за какво стана първото е работа на страната. Моят клуб е ЦСКА, моите другари са от ЦСКА. Продължавам да считам, че имаше метод с 50 000 лв. на месец клубът да се беше оздравявал и до момента. Не споделям кой е отговорен. Можеше да се направя по този начин, че да го има този клуб по натурален метод, а не да се измислят девет схеми от 10 села.

Младенов направи по този начин, че сподели на всички, че това, което го има на " Армията ", на друго място го няма. Европа е на " Армията "! Кой както желае да го схваща. Този тим е предопределен да играе в Европа. Рано или късно всичко, което обича ЦСКА, ще е на едно място. Не споделям, че ще се обединят. Казвам, че ще са дружно всички, които обичат ЦСКА ", съобщи Димитър Ангелов пред 7/8 TV.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР