Бившият световен шампион в тежка категория Майк Тайсън прогнозира победа

...
Бившият световен шампион в тежка категория Майк Тайсън прогнозира победа
Коментари Харесай

Майк Тайсън: Харесвам Джошуа, но Фюри ще го победи

Бившият международен първенец в тежка категория Майк Тайсън предвижда победа за Тайсън Фюри в супер конфликта му с Антъни Джошуа, който ще дефинира първият безспорен международен първенец в дивизията от началото на века насам.
Промоутърът на Джошуа Еди Хърн към този момент разгласи, че има подписан контракт за два мача с Фюри тази година, само че към този момент датите и локациите на дуелите остават незнайни. Майк Тайсън показа своите упования от идния мач.
 Фюри: Джошуа, ще те удрям в 2-3 рунда Фюри: Джошуа, ще те удрям в 2-3 рунда
Действащият първенец по бокс в тежка категория във версията на WBC Тайсън Фюри насочи предизвестие към Антъни Джошуа, малко откакто...
" Обичам Джошуа, само че Фюри е прекомерно неосезаем. Джошуа няма да успее да го удари. Ако би трябвало да бъда почтен, одобрявам Джошуа доста, само че той няма да нанесе удари. Той може би удря по-здраво от Дионтей Уайлдър, само че не удря по-бързо от Уайлдър.
А щом не удря по-бързо от Уайлдър, тогава няма да може да допре Фюри. Така виждам нещата. Щом Тайсън Фюри съумя да избегне бързите ръце на Уайлдър Джошуа ще има проблеми ", разяснява Тайсън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР