Бившият световен шампион Тайсън Фюри използва доста груб език по

...
Бившият световен шампион Тайсън Фюри използва доста груб език по
Коментари Харесай

Тайсън Фюри към Анди Руис: Ела да изядеш шамарите, дебелако!

Бившият международен първенец Тайсън Фюри употребява много недодялан език във връзка с новия крал в тежката категория Анди Руис, който може евентуално да срещне в дуел за поясите.
 Тайсън Фюри се заяде и с Еди Хърн: Той не схваща нищо от бокс
Мексиканецът стана международен първенец, сли, откакто изненадващо нокаутира Антъни Джошуа при започване на юни и в този момент промоутърите редят мач сред " Циганския крал " и Руис.

Мексиканецът беше именуван " лоена топка ", " тулуп " и по какъв начин ли още не от английските медии преди мача с Джошуа, тъй като самичък си признава, че обича да яде джънк фуд и по тази причина е качил много килограми.

Но след успеха над AJ тези избрания секнаха, само че в този момент се включи тежката артилерия на цапнатия в устата Фюри.

" Този ши**н дребен тулуп може да пристигна и да изяде багра си. Ако желае да отнесе няколко шамара, да заповяда. Анди Руис, в случай че искаш да те пребия, добре си пристигнал, не ме е боязън от теб, дебелако! Толкова ще го удрям, че цялостен месец ще бълва бонбони.

Нито тази лоена топка ме тормози, нито Дилиън Уайт, нито Антъни Джошуа, никой от тях не ме кара да се опасявам, тъй като всички те са едни надувки, които не стават за нищо ", показа Фюри.
View this post on Instagram
Viva Las Vegas @burton_hosea @trboxing @mtkglobal @frank_warren_official @

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР