Бившият световен шампион при най-тежките в бокса е напълно уверен,

...
Бившият световен шампион при най-тежките в бокса е напълно уверен,
Коментари Харесай

Джошуа с повече от категорична заплаха към Усик

Бившият международен първенец при най-тежките в бокса е изцяло убеден, че ще успее да си върне колани, които загуби след багра с Олександър Усик през септември предходната година. Тогава украинецът, значително изненадващо, победи британеца на " Тотнъм Хотспър Стейдиъм ".
Джошуа има две проваляне в кариерата си, само че и 24 победи (22 след нокаут). Той задейства клаузата за реванш и го чака нова среща с Усик, като тя ще се реализира през тази година. Ей Джей ще опита да повтори Мохамед Али и Ленъкс Люис, като стане международен първенец за трети път.

Антъни предприе смяна в треньорския си щаб и е изцяло убеден, че ще победи Усик. Той го показа в особено изявление и отсече, че това ще се случи " без значение дали на някои хора им харесва, или не ".
" Завръщал съм се два пъти, само че съвсем от самото начало съм се справял с доста спънки. При идващия пердах ще го победя и ще си взема тези колани от него. И ще съм първенец още веднъж - за трети път, без значение дали на хората им харесва, или не. Понеже се удрям единствено един път или два пъти в годината, би трябвало да съм ангажиран и деен в залата " - показа Джошуа.
При скорошна подготовка пък се видя, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР