Бившият световен шампион по фигурно пързаляне Иля Авербух, автор на

...
Бившият световен шампион по фигурно пързаляне Иля Авербух, автор на
Коментари Харесай

Иля Авербух заминава за Дюселдорф с Кармен

Бившият международен първенец по фигурно пързаляне Иля Авербух, създател на забележителни постановки на лед, описа на конференция в ТАСС за идните си гастроли. С една от своите най-ефектни и огромни постановки - " Кармен " по музика на Бизе, той ще гостува в Дюселдорф, Германия, на 9 и 10 ноември. А на 27 декември стартират премиерните спектакли на Новогодишното ледено шоу " Вълшебникът от Оз ". Към трупата за първи път се причислява двукратната международна шампионка Евгения Медведева. Роман Костомаров влиза в ролята на злия вълшебник, а Оксана Домнина ще бъде положителната магьосница. В спектакъла са включени циркови номера и фокуси.

В Санкт Петербург на 28 декември Екатерина Боброва и Дмитрий Соловьов ще вземат участие в представлението " Морозко ". Това е техният първи сезон с нас, споделя Авербух. Следващата спирка е Сочи, където от 2 до 6 януари ще бъде показана приказката " Алиса в Страната на чудесата " с присъединяване на Татяна Волосожар, Максим Транков, Мария Петрова, Алексей Тихонов и Екатерина Гордеева. Това ще бъде зрелище с друг темперамент и въодушевление, разяснява Авербух. И прибавя: Особено държа на високото качество на спектаклите, по тази причина във всяко шоу вземат участие най-малко четирима олимпийски първенци.

Засега България не участва в околните ни проекти за гастроли, само че имам прелестни усещания от вашата страна, дава отговор Авербух на моя въпрос няма ли още веднъж да забележим негов театър след огромния триумф през 2017 година в " Арена Армеец " на " Кармен " с присъединяване на Албена Денкова.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР