Бившият световен шампион по бокс в тежката категория Майк Тайсън

...
Бившият световен шампион по бокс в тежката категория Майк Тайсън
Коментари Харесай

Майк Тайсън нокаутира досаден пътник в самолет

Бившият международен първенец по бокс в тежката категория Майк Тайсън атакува пасажер в аероплан, който наподобява му досаждал, съобщи Франс прес.

В оповестен в обществените мрежи запис се вижда по какъв начин " Железният Майк " нанася юмручни удари на пасажер, намиращ се зад неговата седлка. Инцидентът се е случил през вчерашния ден преди началото на полет сред Сан Франциско и Флорида.

 
Don’t poke the bear. Especially when the bear is Mike Tyson.

— Barstool Sports (@barstoolsports)
55-годишният някогашен боксьор, доминирал в тежката категория през 80-те и 90-те години, почнал да удря пасажера няколко минути, откакто се качили на борда, оповестява свидетел, представен от уеб страницата Ти Ем Зи. Според същия очевидец пасажерът зад Тайсън се опитвал непрестанно да приказва на някогашния боксьор. Ексшампионът го помолил да се успокои, само че на вятъра. След това самият Тайсън си изпуснал нервите и се обърнал, с цел да го удари.

Снимка на случая демонстрира пасажера със следи от кръв по слепоочието.

В паниката Тайсън слязъл от самолета. Пътникът е подал недоволство.

Майк Тайсън е един от най-емблематичните персонажи в историята на бокса. Най-младият първенец в тежка категория, спечелил купата на 20 години, той редува моменти на популярност, като серия от 37 победи при започване на кариерата си, с провали като ненадейно проваляне през 1991 година и трагикомичен мач против Ивендър Холифийлд през 1997 година. През 1992 година Тайсън е наказан за обезчестяване и изпратен в пандиза за близо 3 години. През 2007 година той призна, че е привързан към кокаина.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР