Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Виталий Кличко,

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Виталий Кличко,
Коментари Харесай

Кличко: Развеждам се!

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Виталий Кличко, който в този момент е кмет на Киев, разгласи, че се развежда със брачната половинка си Наталия след 25 години брак.

"Не е загадка, че от доста години живеем освен в разнообразни градове, само че и в разнообразни страни. И взехме решение да го формализираме. Все още сме в положителни връзки, почитаме се, децата към този момент са възрастни, а животът продължава ", призна Кличко и добави, че разводът е "желание и на двете страни ".

Според изданието „ Страна “ те не са дружно отдавна. Наталия живее сама в голямо фамилно имение в влиятелен квартал на Хамбург и се появява в столицата на Украйна единствено в деня на гласуването или на значими публични събития.

Виталий и Наталия се ожениха през април 1997 година и тази година отпразнуваха сребърната си женитба - 25 години дружно. Двамата имат три деца - Егор-Даниел (22 години), Елизабет-Виктория (19 години) и Максим (17 години). Те следват висше обучение в Англия и идват на посетители на майка си единствено през ваканцията.

Напоследък Наталия стана по-активна в обществените мрежи. Преди войната тя демонстрира безгрижното си всекидневие: доста истории за готвене и фотоси от йога и медитация. Но след 24 февруари стартира да написа за присъединяване си в разнообразни благотворителни събития в поддръжка на Украйна. Тя работи като дипломат на благосклонност или събира пари като певица в помощ на страната си. Наталия дава доста изявленията за немски телевизионни канали и взе участие в токшоута.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР