Бившият световен шампион по бокс Флойд Мейуедър разкритикува суперзвездата на

Бившият световен шампион по бокс Флойд Мейуедър разкритикува суперзвездата на ...

Брутално унижение! Мейуедър съсипа Макгрегър...


Бившият световен шампион по бокс Флойд Мейуедър разкритикува суперзвездата на UFC Конър Макгрегър, който загуби с нокаут от Дъстин Порие. През август 2017 г. Макгрегър направи своя дебют в професионалния бокс срещу Мейуедър и загуби с нокаут в десетия рунд, припомня boec.bg.

През последните няколко години Макгрегър направи опити да върне Мейуедър в спорта, но не успя. След това се насочи към боксов мач с действащия шампион на WBA Мани Пакиао.

В момента се водят преговори за домакинството на двубоя Пакиао – Макгрегър през тази година година.

„Светът знае, че мошеникът МакЛузър може да ми открадне всичко и да бъде обичан, а по някаква причина мен ме мразят. Това е просто още един факт, че расизмът все още съществува. Просто знайте, че този клошар никога няма да бъде на моето ниво. Просто съм създаден по различен начин, мисленето ми е на друго ниво, уменията ми са несравними, аз съм роден победител. Да, казвам много глупости, но всеки път съм отговорен за думите си. И това е, което всички мразят“, каза Мейуедър.

„Тъжно е, че може да си лош чернокож от гетото, който цял живот се бори с расизма и работи много усилено, за да осигури по-добър живот на себе си и семейството си, а накрая по-голямата част от омразата идва от моите хора.

Конър дори не може да спечели в спорта си, но говори за връщане към бокса, за да се бие с Пакиао. Никой не иска да гледа това – един мой отпадък изяжда друг такъв“, добави Мейуедър.

Източник: fakti.bg