Бившият световен шампион по бокс Флойд Мейуедър разкритикува суперзвездата на

...
Бившият световен шампион по бокс Флойд Мейуедър разкритикува суперзвездата на
Коментари Харесай

Брутално унижение! Мейуедър съсипа Макгрегър...

Бившият международен първенец по бокс Флойд Мейуедър разкритикува суперзвездата на UFC Конър Макгрегър, който загуби с нокаут от Дъстин Порие. През август 2017 година Макгрегър направи своя дебют в професионалния бокс против Мейуедър и загуби с нокаут в десетия рунд, напомня boec.bg.

През последните няколко години Макгрегър направи опити да върне Мейуедър в спорта, само че не съумя. След това се насочи към боксов мач с настоящия първенец на WBA Мани Пакиао.

В момента се водят договаряния за семейството на дуела Пакиао – Макгрегър през тази година година.

„ Светът знае, че мошеникът МакЛузър може да ми открадне всичко и да бъде обичан, а по някаква причина мен ме ненавиждат. Това е просто още един факт, че расизмът към момента съществува. Просто знайте, че този клошар в никакъв случай няма да бъде на моето равнище. Просто съм основан по друг метод, мисленето ми е на друго равнище, уменията ми са несравними, аз съм роден победител. Да, споделям доста нелепости, само че всякога съм виновен за думите си. И това е, което всички ненавиждат “, сподели Мейуедър.

„ Тъжно е, че може да си неприятен негър от гетото, който цялостен живот се бори с расизма и работи доста интензивно, с цел да обезпечи по-добър живот на себе си и фамилията си, а най-после по-голямата част от омразата идва от моите хора.

Конър даже не може да завоюва в спорта си, само че приказва за връщане към бокса, с цел да се бие с Пакиао. Никой не желае да гледа това – един мой боклук изяжда различен подобен “, добави Мейуедър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР