Бившият старши треньор на Левски Станимир Стоилов все още не

...
Бившият старши треньор на Левски Станимир Стоилов все още не
Коментари Харесай

Мъри чака пари от Левски, a Милошевич – решение

Бившият старши треньор на Левски Станимир Стоилов към момента не си е получил последната заплата от " Герена ".

Припомняме, че двете страни се разделиха по взаимно единодушие на 8 април тази година, а съгласно ангажимента треньор номер 1 е трябвало да получи на 20 април заплатата си за март.

Това не е станало, което кардинално не е нещо необичайно за България. Странното е, че всички асистенти на Мъри, които си потеглиха с него от Левски, към този момент са си получили парите.

От " Герена " разкриха, че забавянето е провокирано от неточност, която ще бъде изчистена.

Междувременно ликът на Станимир Стоилов още веднъж изгря на стадион " Георги Аспарухов ".

Знаме с неговия облик бе опънато на оградата на Сектор " В " преди мача с " Черно море " от плейофната фаза на Първа лига. За разлика от останалите, то не бе обърнато на назад в израз на митинг против управлението.

То се появи на " Герена " в миг, когато клубът е в заключителни договаряния със Саво Милошович.

Сърбинът пристигна в четвъртък в София, с цел да беседва със притежателя Наско Сираков, както и с генералния спонсор.

Милошевич не е останал за дуела с " моряците ", който бе извоюван от „ сините “ с 2:1.

Сърбинът се е прибрал в родината си, откакто съвсем през целия ден имаше диалози с водещите фигури на " Герена ". Той ще чака в Белград решението на управата на родния гранд.

Ден по-рано бе афиширано, че той ще бъде на трибуните за мача с Черно море. От Левски обаче са решили да проявят деликатност по отношение на останалите претенденти, с които водят договаряния. Така са решили, че няма смисъл Милошевич да седне в ложата.

Иначе, че той бил изловен в наш хотел, където прекарал нощта. Според тях двете страни имат едно разминаване до този миг - хората, с които ще работи Милошевич у нас.

Той упорствал да си докара екип от трима души. На " Герена " обаче желаят да заложи и на българин, който да поеме нещата, в случай че на Саво не му потръгне на в Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР