Бившият старши треньор на България Красимир Балъков се върна към

...
Бившият старши треньор на България Красимир Балъков се върна към
Коментари Харесай

Бала: Хендерсън ме убеждаваше, че съм чул и видял неща, които нито съм чул, нито видял

Бившият старши треньор на България Красимир Балъков се върна към мача с Англия пред камерата на Sportal TV . Легендарният плеймейкър призна, че в никакъв случай до момента не е бил изпадал в такава обстановка. " Никога не съм попадал в такава обстановка. Преди мача имаше пояснение, че футболистите, когато излязат на терена, би трябвало да внимават какво приказват и споделят, тъй като всеки един състезател може да отиде при основния арбитър и мачът да бъде преустановен. Всичко, което се случи, потопи целия тим душевен. Говорих с Трипиър, който успокояваше мен и всички други. Стърлинг също беше на линията. В един миг от някъде пристигна и Хендерсън, който се опита да ме убеди, че съм чул и видял неща, които нито съм чул, нито съм видял.
 Красимир Балъков е @@@

Казах, че футболът би трябвало да се играе. В края на краищата хората са пристигнали на стадиона да гледат футбол. Бях шокиран от цялата конюнктура. След мача трябваше да мина през всички британски малките екрани, които 99.9% питаха за расизма. Аз съм селекционер на националния тим, а би трябвало да давам отговор на политически въпроси. Знаете какъв брой е внимателно. Опитах да отговоря по този начин, както съм го почувствал. Това, което се случи в обществените мрежи, беше убийствено.
 България - Англия @@@

Думите ми бяха извадени от подтекст по друг метод. Обиколиха цяла Европа, все едно аз поддържам расизма. Имал съм доста тъмнокожи сътрудници, на които съм помагал повече, в сравнение с българите. Опитах се да се защитя. В обществените мрежи излизаха шокиращи закани против мен, против фамилията ми. Истината е, че расизмът го има на всички места и ние би трябвало да се борим против него, тъй като е нездравословен за обществото. Ако има такива хора в България, би трябвало да си получат заслуженото ", съобщи Бала пред Sportal.bg . ЕВРО 2020 8 кръг, понеделник 14 октомври  България 0:6краен резулат  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР