Бившият спортен министър и екс депутат от ГЕРБ Красен Кралев

...
Бившият спортен министър и екс депутат от ГЕРБ Красен Кралев
Коментари Харесай

Красен Кралев събра елита на Варна на своя изложба с картини

Бившият състезателен министър и екс народен представител от ГЕРБ Красен Кралев се изяви в ново амплоа като откри във вторник вечерта втората си независима галерия във варненската изложба " Графит ". За празника на родната си Варна медикът предприемач и политик показва 42 картини, рисувани тази година.

Изложбата на Кралев е благотворителна и средствата ще бъдат предоставени на Съюза на българските художници в морския град. Експозицията е наречена „ Вдъхновения 2 ".



" Има доста неща в живота на един човек, които го въодушевяват - околните хора, неговият персонален свят. Тук могат да се видят нещата, които са част от моя живот, част от моите безредици ", показа някогашният народен представител.

Художественото комбиниране на разнообразните решения, форми, знаци и облици намира израз и в морската тема.



" Аз доста обичам морето, макар че от години пребивавам в София, в никакъв случай не съм се откъсвал, постоянно съм бил част от Варна и съм се чувствал варненец. Така че това можете да го видите в изложбата, участва отчетливо. Геометрията също е нещо, което доста ме вълнува, тъй като считам, че това е божествената просвета, която дава различен прочит върху нещата ", добави някогашният министър на спорта.



Откриването на изложбата беше почетено от кмета на Варна и регионален координатор на ГЕРБ Иван Портних, от някогашния Министерство на вътрешните работи началник и екс депутат от ГЕРБ Христо Терзийски, както и от различен доскорошен парламентарист от ГЕРБ Тома Биков.



" Видях скъпи за мен хора, които ме поддържаха и откровено се зарадваха на творбите ми. Когато подредиш хаоса в теб, ще видиш, че извън няма нищо за нареждане. Беше ужасно преживяване ", показа Красен Кралев във фейсбук.



Бившият състезателен министър заяви, че през октомври ще гостува с изложбата в София в галерията на Вежди Рашидов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР