Бившият соцдепутат Георги Кадиев се скри след зрелищния арест на

...
Бившият соцдепутат Георги Кадиев се скри след зрелищния арест на
Коментари Харесай

Кадиев се скри след ареста на неговата кметица


Бившият соцдепутат Георги Кадиев се скри след зрелищния арест на кметицата на "Младост " Десислава Иванчева. Кметицата беше задържана пред Спортната палата. Новата Антикорупционна организация, мъже и дами с качулки й щракнаха белезниците за рушвет.

Репортер потърси Георги Кадиев за коментар, само че той затвори телефона още при второто позвъняване. Беше онлайн във Facebook, само че и от там се изпари мигновено.

Припомняме, че Иванчева стана кмет на регион "Младост " с помощта на Георги Кадиев, който я издигна. Пленен от нейната концепция за прекъсване на всевъзможни градежи в столичния квартал, той прегърна концепцията точно тя да оглави един от най-апетитните квартали в София. Бившата фризьорка съумя да пребори всички свои противници и влезе да ръководи "Младост ". Две години по-късно обаче Иванчева е позорно задържана. По непотвърдена информация тя е взела рушвет от 70 хиляди евро, с цел да издаде позволение за градеж.

Вероятно Кадиев пък е бил в течение на нейните "далавери ", тъй като преди няколко месеца смъкна доверието си от нея и съобщи, че е отчаян. /pik.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР