Бившият собственик на Тотнъм – Алан Шугър реши да покачи

...
Бившият собственик на Тотнъм – Алан Шугър реши да покачи
Коментари Харесай

Бившият собственик на Тотнъм: Не бих взел безполезния Салах

Бившият притежател на Тотнъм – Алан Шугър реши да повиши залозите в часовете преди финала в Шампионската лига сред „ шпорите” и Ливърпул. Бизнесменът съобщи, че в никакъв случай не би привлякъл при лондончани звездата на „ червените” Мохамед Салах, който дефинира като „ безполезен”.

72-годишният Шугър беше притежател на Тотнъм в интервала 1991-2001, като остана съучастник в клуба чак до 2007. Тогава той продаде оставащия си дял за сумата от 25 милиона паунда. Той беше потърсен от „ Скай Спортс” ден преди решителния мач, с цел да изкаже своята позиция.

Участието му, както се и очакваше, беше белязано от ярки изявления. Най-забележително пристигна при разиграването на хипотетичния сюжет, при който той би могъл да притегли някой от играчите на Ливърпул в своя отбор. Шугър беше безапелационен, че не желае никой от „ червените”, а с цел да удостовери тезата си, той окачестви Мохамед Салах като ненужен, визирайки присъединяване му с Египет на отминалото Световно състезание.

Очевидно Шугър опита да направи паралел с представянето на Англия по време на Мондиал 2018, когато „ трите лъва” приключиха 4-и, а една значима част от гръбнака на оня отбор беше построена от футболисти на Тотнъм. В същото време Египет с Мо Салах не прескочи груповата фаза, въпреки че нападателят игра единствено един мач поради тежката контузия в миналогодишния край на Шампионската лига.

Още по тематиката:

Почетино: Решението за Кейн ще бъде мъчно

УЕФА предизвести почитателите за куп подправени билети преди финала в ШЛ

Купонът в Мадрид стартира, почитатели на Ливърпул и Тотнъм куфеят дружно

Клоп: Знам състава за финала, само че първо Поч да каже неговия

Звезда на Тотнъм моли играчи на Ливърпул за билети
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР