Бившият собственик на Левски Тодор Батков говори пред Sportal.bg по

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков говори пред Sportal.bg по
Коментари Харесай

Батков: Боби Михайлов стана жертва на заговор

Бившият притежател на Левски Тодор Батков приказва пред Sportal.bg във връзка расисткия скандал на европейската подготовка с Англия, след който пристигна оставката на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

" Няма да сме надалеч от истината, в случай че кажем, че Боби Михайлов стана жертва на скрит план. Всъщност, че нещо ще стане на този мач се знаеше преди този момент, и то можеше да бъде предотвратено. Самият Боби обаче какво би могъл да направи... Вижте, едно такова нещо може да бъде съчинено от няколко страни. Трябва да се намерения от кое място е пристигнало. На такова нещо са способни британските медии - апропо тъкмо такива неща са в репертоара на техните таблоиди. На второ място, интерес от подобен скандал биха имали грандовете Левски и ЦСКА, които не понасят Боби. Освен това може някой да цели отклонение на публичното внимание ", съобщи Батков пред Sportal.bg.

" Искам да кажа на тези, които настояват, че в Англия имат доста по-страшен проблем с расизма, че това е правилно, само че не и на стадиона. В Англия имат проблеми с хулигани и расизъм, само че до спортното оборудване. Такива неща там не се позволяват, още повече на сериозна публична среща на равнище национални тимове. На трибуните англичаните си взеха решение проблемите още след " Хейзел " - със закон и строги ограничения. Ходя от време на време на дербита от британското състезание и проблеми няма. Няма и униформени. Агитката на Ливърпул пее, веят шалове, флагове, голи до кръста, само че толкоз, до такава степен. Няма псувни, няма обиди. Там нещата на стадиона са съществени ", сподели още юристът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР