Бившият собственик на Левски Спас Русев за пореден път подава

...
Бившият собственик на Левски Спас Русев за пореден път подава
Коментари Харесай

Спас Русев: Трансферът на Обертан е финансово обезпечен, остава в Левски да свършат работата

Бившият притежател на Левски Спас Русев за следващ път подава ръка на клуба. Той даде обещание да подкрепи финансово „ сините “, поемайки част от заплатата на Габриел Обертан. Това ще стане единствено, в случай че на „ Герена “ съумеят да се договорят с някогашния състезател на Манчестър Юнайтед. Както е известно, Русев персонално покри дълг на Левски към „ Виваком “.

„ Аз поех финансовия ангажимент към разликата в заплатата от това, което клубът може да си разреши. Тоест, евентуален трансфер е финансово гарантиран, само че Левски би трябвало да си свърши работата по контракта (ако го искат) “, съобщи Русев пред gerena.bg.

Това значи, че топката е напълно в полето на управлението на Левски. Ако на „ Герена “ желаят да имат Обертан в редиците си, би трябвало да се засилват и да създадат всичко допустимо за това той да дебаркира наново на стадион „ Георги Аспарухов “.

В последните дни информациите в Турция по отношение на Обертан са противоположни. Първо haber1965.com заяви, че французинът ще премине от Ерзурумспор в Самсунспор. След това тази информация беше опровергана пред habergazetesi.com.tr от президента на Самсунспор Юксел Йълдъръм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР