Бившият служебен премиер Стефан Янев покорява нови върхове в комуникацията

...
Бившият служебен премиер Стефан Янев покорява нови върхове в комуникацията
Коментари Харесай

Стефан Янев произведе нов бисер във Facebook със снимка от стар протест в Чехия

Бившият длъжностен министър председател Стефан Янев покорява нови " върхове " в връзката си през Фейсбук, откакто поради безсмислените изявления в жанр " Защо тръбата е цяла ".

Този път Янев - или индивидът, на който 62-годишният ръководител на " Български напредък " е поверил паролата си - е решил да иронизира Софиянски и евентуално да направи тъничък намек към съперниците на проруската му линия, като разгласява фотография от митинг в Прага с коментар:

В типичния жанр на предизборните си постове - Янев не дава никакъв подтекст за това, което се пробва да каже.



Коментиращите му последователи очевидно одобряват посланието му като отпратка към демонстрацията от 4 септември в Чехия, при която проруски организации излязоха на митинг с искане за ново съглашение с " Газпром " за продължение на доставките на съветски газ и за преустановяване на изпращането на оръжия към Украйна.

Фотографията на Стефан Янев обаче няма нищо общо със събитието, за което може да се допусна, че прави връзка.

Всъщност - фотографията е направена през юни 2019 година, а повода е неодобрение против някогашния министър председател на страната Андрей Бабиш, който напусна ръководството в края на 2021 година

Кадърът има историческа стойност, защото улавя атмосферата от най-големия митинг в Чехия от рухването на комунистическия режим насам, с присъединяване на към 120 000 души.

Причината за недоволството им няма нищо общо нито с Москва, нито с " Газпром ", нито с украинската рецесия - то е подбудено от серийните корупционни кавги, корист с еврофондове и спор на ползи при ръководството на Бабиш.

Неслучайно край чешките знамена се виждат и голям брой флагове на Европейски Съюз - подробност, който очевидно е убягнал от вниманието на админа на FB-профила на Янев. Проверката за достоверността на изображението въпреки всичко може да се направи за секунди.

" Тоя пост към този момент в действителност е хакнат! ", разяснява човек под последната обява на Янев.

" Защо фотографията е цветна? Защо е от 2019-та ", пита и самичък си дава отговор различен консуматор.

" Минавам единствено да кажа, че газа от расия не тече. Мерси ", прецизира още един от коментиращите.

" Старшинка, това е разултатът, когато наемеш PR от ПИК- позор, срам, излагация и дивотия ", написа още в мненията.

" Г-н Янев, не знам кой Ви поддържа фейсбук страницата, само че го уволнете незабавно! После ще е късно ", поучава го различен.

 Протестът против Бабиш в Чехия

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР