Бившият скаут на Барселона Андре Кюри, който първи разкри потенциала

...
Бившият скаут на Барселона Андре Кюри, който първи разкри потенциала
Коментари Харесай

Бившият агент на Неймар: Лапорта може да го върне в Барселона

Бившият скаут на Барселона Андре Кюри, който първи разкри капацитета н Неймар и по-късно работи като негов сътрудник, показа в изявление за аржентинското издание „ El Litoral “, че има вяра, че има огромна възможност Неймар и Лионел Меси да се съберат още веднъж, само че не в Пари Сен Жермен.

„ Бих желал да видя Ней да се събере още веднъж с Меси, само че доста повече бих желал това да стане в Барселона...Съмнявам се, че това може да се случи в различен клуб ", съобщи Кюри.

Той също разкри, че е бил помолен от Барселона да асистира за завръщането на Неймар в клуба преди две години и, че е бил покрай постигането на тази цел.

„ Беше преди две години, когато Барселона ме помоли да го направя и ние се опитахме да го върнем. Бяхме доста покрай връщането му в Барселона от ПСЖ. Мисля, че Лапорта е доста добър президент и може да ги събере още веднъж (Меси и Неймар) “, сподели Кюре пред „ El Litoral “.

Laporta is the man that can make the Neymar-Messi reunion happen at Camp Nou instead of PSG, according to the man that almost secured Neymar's return in 2019...
— AS English (@English_AS)
Звездата на „ каталунците “ Лионел Меси може да напусне след края на сезона, откакто договорът му изтича, само че Кюри е уверен, че аржентинският национал ще остане в тима.

„ Не мисля, че Лео ще напусне Барса...Неговата история в Европа стартира и би трябвало да приключи с фланелката на Барселона. Аз съм уверен в това, тъй като това е доста красива история на състезател, който е почитан в международен мащаб и съставлява имиджа на Аржентина във всяко кътче на света с доста обич “, акцентира той.

Запитан дали в този миг Барселона ще може още веднъж да опитва да си върне Неймар, Кюри увери:

„ Вратите на Барселона са отворени за Неймар. Те знаят, че той е сбъркал, когато мина в ПСЖ и даже самият Ней обществено призна това “, съобщи още Кюри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР