Бившият шеф на президентския протокол на Украйна Юрий Ладний, който

...
Бившият шеф на президентския протокол на Украйна Юрий Ладний, който
Коментари Харесай

Украински дипломати се срамували от външния вид на Порошенко

Бившият началник на президентския протокол на Украйна Юрий Ладний, който заема длъжността през 2010-2014 година, призна в изявление за „ Вести Украйна “, че доста украински дипломати се срамували при поява на към момента президента Петро Порошенко.
Така, в отговор на въпрос на публицист, за какво украинският водач „ постоянно е със смачкани панталони “, той означи, че Порошенко постоянно подценява правилото, че първият човек би трябвало да има „ порядъчен външен тип “.
" Което се отразява освен върху неговия облик, само че и върху възприемането на всички украински жители в чужбина, тъй като по президента се съди за всички негови жители. Много от нашите дипломати и елементарни украинци от време на време се срамиха от недостойния тип на първия човек. "
Ладний съобщи, че президентският протокол може да дава рекомендации на президента за избора на облекло единствено в изключителни случаи, да вземем за пример, в случай че приемащата страна изиска алтернатива „ без вратовръзка “ по време на посещаване в чужбина.
Въпреки това, съгласно него, Порошенко не приема рецензии и забележки, предава БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР