Бившият шеф на НДК Мирослав Боршош става зам.-кмет по културата

...
Бившият шеф на НДК Мирослав Боршош става зам.-кмет по културата
Коментари Харесай

Мирослав Боршош става зам.-кмет по култура на Столична община?

Бившият началник на НДК Мирослав Боршош става зам.-кмет по културата на Столична община, заяви, базирайки се на собствен източник.
Той ще наследи уволненият преди 10 дни дълготраен зам.-кмет по просвета и обучение на София доцент Тодор Чобанов . За попълване на екипа на кмета Йорданка Фандъкова са обсъждани няколко имена, само че към този момент вниманието е ориентирано към 48-годишния културолог.
 Боршош: Пак бих минал по този път, без значение от компликациите Боршош: Пак бих минал по този път, без значение от компликациите
Ако през днешния ден би трябвало да предпочитам още веднъж, отново бих минал този път, без значение от компликациите. Това сподели в последната си дума пред Софийски град...
Тодор Чобанов поради закъснение на ремонта и минералната баня в Овча купел, който ще се финансира по европейска стратегия.
Припомняме, че Мирослав Боршош мина през правосъдните зали и след продължителна сага, почнала през 2017 година, бе оневинен. Като шеф на НДК той бе отхвърлен от тогавашния министър Лиляна Павлова и упрекнат в на 3,5 млн. лв., отпуснати от държавния бюджет за подготовката на България за председателството на Съвета на Европейския съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР