Бившият шеф на Министерството на външните работи на Полша, сега

...
Бившият шеф на Министерството на външните работи на Полша, сега
Коментари Харесай

Бившият външен министър на Полша благодари на САЩ за аварията в Северен поток

Бившият началник на Министерството на външните работи на Полша, в този момент евродепутат Радослав Сикорски разгласява в Туитър фотография от мястото на повредата на газопровода " Северен поток " и я подписа " Благодарим ви, Съединени американски щати ".

Какво е имал поради Пан Сикорски, може единствено да се гадае. „ Това публично изказване за терористична офанзива ли е? “, разяснява поста на Сикорски представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

Междувременно самите Съединени американски щати отхвърлят да " спекулират " по отношение на аргументите за приключването на газопроводите " Северен поток " и " Северен поток 2 ". Говорителят на Белия дом Карин Жан-Пиер сподели, че американските управляващи удостоверяват готовността си да поддържат европейските страни в следствието.

„ В момента нямаме какво да оповестяваме за това, което сме чули от европейците, и няма какво да оповестяваме авансово “, акцентира тя, запитана дали има изясненост и схващане по какъв начин са почнали приключванията. Освен това тя направи изказване, че Русия " употребява силата като оръжие ", предава ТАСС. Използва момента, по този начин да се каже.

Междувременно датският министър на енергетиката Дан Йоргенсен не има вяра, че газопроводите " Северен поток " и " Северен поток 2 " биха могли да бъдат развалени заради немарливост, да вземем за пример от котва на транспортен съд.

" Има доказателства за доста огромни дупки в тръбопроводите. Така че не можем да приказваме, да вземем за пример, за вреди, дължащи се на котва на транспортен съд ", сподели той.

Шведският народен център по сеизмология заяви, че през вчерашния ден са регистрирани детонации в зони на приключване на газ по съветските газопроводи " Северен поток " и " Северен поток 2 ". „ Няма подозрение, че е имало детонации “, сподели Бьорн Лунд, специалист в центъра.

В нощта на 26 септември породи теч на една от линиите на газопровода " Северен поток 2 ". Това се случи в датската изключителна икономическа зона югоизточно от остров Борнхолм. Също по този начин бяха регистрирани течове на газ от двете влакна на първия " Северен поток " - в изключителната икономическа зона на Дания североизточно от Борнхолм.

Има петмилни неразрешени зони за мореплаване към зоните на приключване. Датският унищожител Absalon и корабът за надзор на замърсяването Gunnar Thorson бяха изпратени в региона на течовете.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР