Бившият шампион в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC)

...
Бившият шампион в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC)
Коментари Харесай

Уайлдър заговори за трети мач: Ще се въздигна като феникс от пепелта

Бившият първенец в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър загатна, че следва трети мач против Тайсън Фюри. Във видеообръщение в обществените мрежи американецът съобщи, че ще се " въздигне като феникс от пепелта ".

Уайлдър загуби мача реванш против британеца и пояса след механически нокаут в седмия рунд. Първата среща сред двамата през 2018 година приключи с тъждество.
Кралят се завърна! Фюри съкруши Уайлдър за седем рунда (ВИДЕО и ГАЛЕРИЯ) Британецът завоюва с механически нокаут
В контракта обаче попада уговорка, съгласно която изгубилият във втората среща може да изиска трета. Изказването на Уайлдър навежда на мисълта, че подобен следва.

pic.twitter.com/nanMke2BqQ
— Deontay Wilder (@BronzeBomber) February 29, 2020

" Вашият крал е тук и няма да вървя на никое място. Войната занапред стартира! Аз съм кралят, който в никакъв случай не се предава и ще се боря до гибел. Аз съм войник, аз съм мощен и ще се завърна! Изпращам цялата си обич към вас ", съобщи Уайлдър.

" Ще си върна купата. Ще се завърна! Кралят ви е в страхотна форма и ще се въздигне като феникс от пепелта. Ще се забележим след няколко седмици ", добави още той.

Очакваше се Уайлдър да прибегне до реванш с Фюри. Щабовете на двамата би трябвало да уговорят изискванията, мястото и датата на осъществяване на мача, като се счита, че той ще се състои през лятото на 2020 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР