Бившият шампион в тежка категория Антъни Джошуа ще търси отмъщението

...
Бившият шампион в тежка категория Антъни Джошуа ще търси отмъщението
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Не ме е страх от Руис! Кой е с мен?

Бившият първенец в тежка категория Антъни Джошуа ще търси отмъщението си след броени часове в пустинята на Саудитска Арабия. Той ще се бие против Анди Руис, който преди няколко месеца го победи напълно изненадващо и го смъкна от трона. Мнозина имат вяра, че Руис извади шанс в първата среща и в този момент пристигна моментът на истината.
 Всичко или нищо за Джошуа
Джошуа е направил много промени за втората борба и на кантара беше с 21 кг по-лек от своя конкурент. Руис от своя страна до последно се хвалеше, че смъква килограми, само че се оказа, че в действителност е качвал и е по-тежък, в сравнение с беше в първата им среща. Напрежението е върху британеца, който наложително би трябвало да победи, тъй като в противоположен случай кариерата му най-вероятно ще завърши.
 Руис се готви за съединителен дуел с Уайлдър, в случай че победи още веднъж Джошуа
Руис от своя страна ще влезе убеден, тъй като към този момент няколко пъти съумя да прати в нокдаун своя конкурент и в този момент ще даде всичко от себе си, с цел да резервира златото. Джошуа показа, че не се опасява от своя конкурент и има вяра в успеха си:
View this post on Instagram
No fear in my heart. No fear in my eyes. No fear in my mind

A post shared by Anthony Joshua (@anthonyjoshua) on Dec 6, 2019 at 6:42am PST

" Не изгубих сърцето си след първата загуба, която позволих от Руис. Не съм изгубил от този огън, който имаш в стомаха. Започнах да упражнявам и да се сготвям за този ден. Нямам боязън в сърцето, очите и в мозъка. Ще победя в тази среща. Кой е с мен? "

El público llega a la Arena Diriyah #RuizJoshua2 #ESPNKnockOut pic.twitter.com/NZAF470pPS
— ESPN KnockOut (@ESPNKnockOut) December 7, 2019

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР