Бившият шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (42-2)

...
Бившият шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (42-2)
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър готов за битка с Олександър Усик

Бившият първенец на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (42-2) разгласи, че сигурно ще се изправи против първенеца на WBA, IBF и WBO в тежка категория Олександър Усик (20-0), в случай че му се отдаде опция, написа mma.bg. В последно време Усик не стопира да приказва, че желае Уайлдър, тъй като бил рисков и забавен противник.

„ Готов ли съм да приема предизвикването на украинеца? Разбира се! Въпреки че нормално аз възвеличавам другите с борби за трофеи. Тези борби трансформираха живота им.

В интерес на истината се сближих с доста някогашни противници, тъй като доста от тях са ми признателни, че им дадох късмет да се борят за купата.

Смешно е, само че в този момент ми се предлага същата благословия. Би било отлично, в случай че това се случи. “, сподели Уайлдър пред The Ring.

Уайлдър ще се бие с финландския войник в тежка категория Роберт Хелениус (31-3). Двубоят ще се организира на 15 октомври в Barclays Center в Ню Йорк, Съединени американски щати. Дионтей ще се опита да спре серия от 2 следващи загуби от Тайсън Фюри. Той ще търси първа победа в бокса от 2019 година насам.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР