Бившият шампион на Ultimate Fighting Championship (UFC) в тежка категория

...
Бившият шампион на Ultimate Fighting Championship (UFC) в тежка категория
Коментари Харесай

ММА легенда: Ексцесиите на Макгрегър ще му струват милиони

Бившият първенец на Ultimate Fighting Championship (UFC) в тежка категория Франк Мир, който след тъкмо 10 дни ще се изправи против най-голямата легенда в света на смесените бойни изкуства Фьодор Емелианенко в събитието Bellator 198, разяснява нашумелия случай с присъединяване на Конър Макгрегър и към 20-ина от неговите доближени, които нападнаха рейс пренасящ бойци за шампионата UFC 223 в Бруклин.

Според Франк Мир, тези ексцесии на ирландеца ще му костват загубата на милиони долари, тъй като той по никакъв метод няма да може да избегне заведените против него правосъдни каузи от потърпевшите бойци и огромна санкция от Държавната атлетическа комисия на Ню Йорк.

"Смятам, че комисията на щата Ню Йорк ще наложи сериозна санкция на Конър Макгрегър за неговите произволи. Те са длъжни да създадат това и да тропнат по масата в сходна обстановка. Макгрегър няма да се измъкне без санкция, а да не загатваме за правосъдните каузи, които могат да се окажат даже по-тежки. Тази неточност ще коства на Конър милиони долари. Освен всичко друго, дълго чаканата супербитка сред него и Хабиб Нурмагомедов в този момент виси във въздуха и като цяло не се знае дали ще се организира в миналото ", съобщи Мир.

На 5-ти април във вътрешният паркинг на зала "Барклейс Център " в Бруклин, Конър Макгрегър и група негови доближени нападнаха рейс цялостен с бойци на UFC, измежду които се намираше и Хабиб Нурмагомедов, в опит да потърсят разпра с дегестанския войник.

При тази офанзива боецът Майкъл Киеза получи голям брой рани по главата и ръцете, а различен спортист Рей Борг беше признат в болница с дребни частици стъкла в очната ябълка. В разследване на това двамата бойци отпаднаха от събитието UFC 223.

yoooooo... first time seeing this one. Conor has legit lost his mind. pic.twitter.com/XcLFd2FIMo
— caposa (@Grabaka_Hitman) April 5, 2018
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР