Бившият шампион на UFC в лека категория Чарлс Оливейра (33-9-1)

...
Бившият шампион на UFC в лека категория Чарлс Оливейра (33-9-1)
Коментари Харесай

Чарлс Оливейра може да счупи още един рекорд този уикенд

Бившият първенец на UFC в лека категория Чарлс Оливейра (33-9-1) ще се изправи против Бенеил Дариуш (22-4-1) тази неделя заран (11.06) в конфликт за претендентското място в дивизията.

Битката сред двамата топ бойци в дивизията до 70 кг е подглавен дуел на събитието UFC 289. Картата ще бъде управлявана от Аманда Нунеш и Ирен Алдана, които ще спорят за купата в дивизия перо при дамите.
 Аманда Нунеш получи нов противник за основната борба на UFC 289 Аманда Нунеш получи нов противник за основната борба на UFC 289
И двете основни срещи са извънредно завладяващи и обещаващи. Освен, че може да получи още един късмет за купата, Оливейра може да счупи и още един връх в своята кариера. За да реализира това даже не е нужно да завоюва, а просто да направи следващия си атрактивен дуел.

Към момента Оливейра дели първото място с Доналд Серони за това кой е спечелил най-вече бонуси от по 50 000 $ след борба в UFC. И двамата са печелили по 16 пъти този бонус.

С впечатляващ дуел, какъвто може да се чака постоянно от Чарлс Оливейра, той може и да счупи и този връх. Ето и кои са и някои от останалите върхове, които Оливейра държи в UFC.

Най-много победи с КО/събмишъни в UFC (19)

Най-много събмишъни в UFC (16)

Най-много победи с “гилотина ” в UFC (5)

Най-много победи с “анаконда чоук ” в UFC (3)

Най-много победи със събмишън в лека категория (10)

Битката сред Оливейра и Дариуш ще бъде отразявана онлайн рунд по рунд в Sportal.bg. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР