Бившият селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов

...
Бившият селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов
Коментари Харесай

Пламен Константинов и "Локомотив" - без фенове, но с тяхната любов

Бившият селекционер на мъжкия народен тим по волейбол Пламен Константинов и играчите на " Локомотив " Новосибирск зарадваха своите последователи освен с победа над " Зенит " Санкт Петербург с 3:1 в първата полуфинална среща за Купата на ЦЕВ, само че и с... овации.
Вижте тази обява в Instagram.
Мы знаем, что вы были с нами в этом матче! ⠀ Мы чувствовали вашу поддержку в каждом розыгрыше! ⠀ Локосемья – вы наш седьмой игрок на площадке И всегда им будете, несмотря ни на что!

Публикация, споделена от ВК «Локомотив-Новосибирск» (@lokovolley.ru) на Мар 19, 2020 в 11:48 PDT

Въпреки че играха пред празни трибуни в състезателен комплекс " Север ", Константинов и неговите волейболисти посветиха триумфа си на правилните последователи и дълго след края на мача приветстваха в тишината.

Снимка: Instagram

Те поздравиха въображаемата аудитория, като след това споделиха, че усещат поддръжката на почитателите, които са пред екраните на.... тв приемници и компютри и ги приканват да останат у дома досега, в който още веднъж ще претърпяват дружно страстите от играта.

Снимка: Instagram

Срещата сред " Локомотив " и " Зенит " беше една от последните преди и волейболът в Русия да спре за неопределен срок поради разпространяването на ковид. Тези ограничения към този момент прекъснаха локалните шампионати по футбол и баскетбол.

Днес (20 март) от съветската федерация публично взе решение да отсрочи оставащите мачове от шампионата. Плеойфите след постоянния сезон при мъжете трябваше да се изиграят през април.
Съотборник на Соколов с позитивна проба за ковид Ървин Нгапет е в инфекциозна болница в Русия
Решението идва, откакто беше оповестен първият случай на COVID-19 и във волейбола. Френската звезда на " Зенит " Казан Ървин Нгапет, който е и съотборник на българския национал Цветан Соколов, заяви, че пробата му е позитивен. 29-годишният посрещач е бил признат в инфекциозната болница в Казан във вторник, откакто се е почувствал зле и самичък е потърсил здравна помощ. Преди това той е пътувал до родината си.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР