Бившият селекционер на България Любослав Пенев изпълни заканата си от

...
Бившият селекционер на България Любослав Пенев изпълни заканата си от
Коментари Харесай

Любо Пенев напусна демонстративно конгреса на БФС /ОБНОВЯВА СЕ/

Бившият селекционер на България Любослав Пенев извърши заканата си от сутринта. Основният кандидат на Борислав Михайлов за президентския пост в Българския футболен съюз сензационно напусна Конгреса, на който една от точките в дневни яред е избор на президент, само че отхвърли да развява " бялото знаме ", осведоми Спортал.

Дясната му ръка Николай Илиев бе безапелационен, че " тези избор сме ги спечелили ". Причината за крайните дейности на Пенев и екипа му е нежеланието им да вземат участие в уговорени мачове. " Няма по какъв начин по този метод да се организира либерален избор. Това е фарс и няма да участваме в организиран мач. Да бъде ясно: не се отхвърлям. Любо Пенев и екипът му напуснаха залата. Това е безспорен фарс ", разгласи Пенев. " Абсолютен фарс и цирк. Видяхте какво се случи първоначално. Оставиха две митове с 200 мача за националните гарнитури на България да слушат химна извън. Бъдете сигурни обаче, че тези избори сме ги спечелили ", добави Николай Илиев.

Междувременно Наско Сираков разгласи, че напуща Изпълкома на БФС, който се организира в столичен хотел.

Сираков бе част от управлението на родния футбол, само че през днешния ден разгласи: „ Повече няма с какво да бъда потребен. По време на предишния Изпълком съм направил повече от 100 оферти, които не бяха признати. Реших, че повече няма с какво да бъда потребен на БФС. " „ Отстъпвам мястото си на други, по-млади хора. Ето, да вземем за пример, дано Левски има човек в Изпълкома. Не съм изтощен от футбола, не е станало нищо, просто по този начин взех решение ", сподели легендата на Левски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР