Бившият съпруг на Джулиана Гани Станимир забягнал при роднините си

...
Бившият съпруг на Джулиана Гани Станимир забягнал при роднините си
Коментари Харесай

Станимир не дава развод на Джулиана Гани

Бившият брачен партньор на Джулиана Гани Станимир забягнал при роднините си в чужбина след новината, че силиконката къса с него, твърди „ Шоу “ . Той не давал бракоразвод на пловдивчанката и настойчиво звънял на всичките й другари с молба да я накарат да се върне при него.И до момента в който Джулиана избира да мълчи и да не издава секрети от съжителството си със Станимир, новият й другар Илиян реши да приказва. Фитнес инструкторът, който издаде книгата си „ Детокс 2.0 – килърът на мазнини”, е гневен на изявленията на Станимир, че били другари и го срещнал с Джулиана, а той зад тила му я откраднал.

A post shared by Stan (@stan_physique) on Jun 12, 2018 at 3:43am PDT

„ Човекът, който твърди, че ме е срещнал със сегашната ми половинка, не ме е срещал в никакъв случай в живота си. Навсякъде написа, че е мой сътрудник, само че това не е по този начин. Доказано съм един от най-хубавите треньори в България, а той даже не работи като подобен. Пък аз не съм просто инструктор, аз съм притежател на фитнес център, което ни разграничава значително, разяснява пред „ ШОУ” Илиян Найденов. Илиян и Джулиана се знаят от години, защото са били рекламни лица на бутик за облекла. Сега си признават, че постоянно са таяли топли усеща един към различен и подсъзнателно са били уверени, че един ден ще се съберат. На живо се срещат по-късно и Джулиана стартира да чете книгата му за пречистване на тялото и да извършва прецизно нещата, разказани там. „ Когато Джулиана стартира да съблюдава книгата, аз не се стърпях и й споделих, че я одобрявам.

Не съм желал нищо съответно от нея, просто й споделих възприятията си, тъй като по този начин го почувствах. Тя ми отговори, че е лоялна към брачна половинка си и няма планове нито да го оставя, нито да му изневерява. Тогава й споделих, че не желая да съм човек, който разрушава фамилии, само че не ми наподобява да е щастлива с този човек. Тя замълча и не ми отговори дали е щастлива, само че на мен ми е задоволително да погледна в очите и да схвана истината. С времето се сближихме като другари и започнахме да си приказваме на всевъзможен тип тематики. Веднъж се изпусна и ми довери, че в действителност не е щастлива в брака си, усеща се засегната, непрекъснато е обиждана. Поведението му изобщо не дава отговор на естественото. Той й е казвал, че би трябвало да се лишава от някакви неща, с цел да има повече пари за тях, което аз разбирам – за него, изригна сегашната половинка на Гани. Илиян издаде още, че Станимир е упорствал Джулиана да купи апартамент в София, само че чакал наготово това да се случи.

Източник: Blitz.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР