Бившият съотборник на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед и настоящият

...
Бившият съотборник на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед и настоящият
Коментари Харесай

Невил: Роналдо трябва да се постарае да бъде запомнен по най-добрия начин

Бившият съотборник на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед и актуалният футболен коментатор Гари Невил се обърна към португалеца.

Бившият британски национал направи това след следващото неодобрение от страна на португалската суперзвезда, когато бе оставен на пейката за осминафинала против Швейцария, като добави, че това не се случва за първи път.

" Когато това се случи в Манчестър Юнайтед, всички започнаха да разясняват, че Тен Хаг показва престижа си по този метод. Фернандо Сантош е в прелестни връзки с Кристиано в продължение на към този момент 8 години. Трябва да се замисли и да осъзнае, че е на финалната права от кариерата си ", съобщи Гари Невил.

" Да, няма да се изненадам, в случай че влезе и означи победния гол за Португалия. Но е реалност, че се промени доста - метода, по който стои на терена, настроението му...Трябва да спре да се държи по този метод. Трябва да спре да се оплаква и да споделя, че различен му е отговорен, а не самият той. Треньорът на Ювентус беше ли му отговорен? На Манчестър Юнайтед? Ами в този момент Сантош? Трябва да се постарае да бъде запомнен по най-хубавия метод ", приключи някогашният защитник на " алените дяволи ".
 Бернардо Силва: Роналдо свърши страхотна работа в съблекалнята
Бернардо Силва: Роналдо свърши страхотна работа в съблекалнята

Разбира се, от време на време той може да бъде неудовлетворен, разяснява футболистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР