Бившият съдружник и основен обвинител на Васил Божков - Цветомир

...
Бившият съдружник и основен обвинител на Васил Божков - Цветомир
Коментари Харесай

Тарифите на шпицкомандите на Божков разкри Цветомир Найденов

Бившият съучастник и главен обвинител на Васил Божков - Цветомир Найденов, разгласява пост в профила си във Фейсбук, в който коментира каква е бонусната система за купените протестиращи. Той дава съответни цени и уточнения, които съгласно него предприемачът заплаща от Дубай, с цел да предизвика принуждение на антиправителствените митинги в София.
За съществуването на такава група на митингите още в неделя споделиха и от ГЕРБ, които оповестиха, че митингите са завладяни от шпицкоманди на Божков. Според тях това са криминалнопроявени хора, които са наето да предизвикат принуждение и да правят престъпни действия на мирните митинги.
ГЕРБ: Протестът беше високомерен от шпицкоманди на Васил Божков, а Радев носи цялата отговорност
И Министерство на вътрешните работи, и ръководещите обаче повтарят, че по-голямата част от протестиращите са мирни жители, които са на площада, с цел да изразят позицията си.
Какво написа Цветомир Найденов?
" Бонусната стратегия на Васил Божков- Черепа за седмицата на митингите:

Понеделник - Бонус “Нов протестър ” - 50 лв. за всеки новопостъпил на жълтите павета.

Вторник - Бонус “Доведи другар ” - 30 лв. спомагателни за теб, в случай че доведеш другар на митинга, който не е идвал до момента.

Сряда - Бонус “ Лейдис найт ” - всяка дама по 50 лв.

Четвъртък - Бонус “ Камикадзе ” - 500 лв., в случай че се сбиеш с органите на реда.

Петък - Бонус “ Нов Клиент на Пирогов ” - 1500 лв., в случай че се сбиеш с служителите на реда по този начин, че да стигнеш до шокова зала в незабавната болница.

Събота - Бонус “ Корона празненство ” 100 лв. за всеки с позитивен PCR, който пристигна на митинга и болести най-малко още 25 индивида.

Неделя - Бонус “ Череп вечно ” - 50 лв. за всеки с черна фланелка на Филип Плейн, закупените от Стоков Базар Илиянци (СБИ) също важат за бонуса!

Мутри - вън!

Череп - вътре!

#бъдетеизлъгани

#бъдетеубити

#бъдететъпи "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР