Бившият роден национал Димитър Бербатов коментира постъпката на крилото на

...
Бившият роден национал Димитър Бербатов коментира постъпката на крилото на
Коментари Харесай

Бейл постъпи малко глупаво, смята Бербатов

Бившият роден национал Димитър Бербатов разяснява постъпката на крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл след снощната победа на Уелс над Унгария, която класира “драконите” за Евро 2020. Тогава той театралничи със свои съотборници от националния отбор зад уелското знаме, на което беше изписано: “Уелс. Голф. Мадрид. В този ред”, като това беше отпратка към отношението на испанските медии към него.
 Бейл ясно сподели какво мисли за Реал Мадрид (снимка)
“Ясно е, че има някакво напрежение сред Бейл и Мадрид. Разбира се, че той е уелсец и ще сложи своята татковина преди всичко, само че не разбирам за какво му трябваше да чества с този байрак. Знам, че е просто задявка, само че това притегля нежелано внимание. Нямаше потребност да го прави. Решението е негово и може би е изискал да покаже нещо с това, само че за мен не беше належащо. Може да е било поради страстите или да не е знаел какво е било изписано на знамето. И в двата случая, това не наподобява добре и мисля, че беше малко неуместно. Той е класен състезател и е правилно, че в Испания не се отнасят с него, както би трябвало. Но желая да го попитам: щом не се отнасят с теб по верния метод, за какво към момента си там? Ако си задоволително добър, всеки тим ще те изиска и още веднъж ще играеш футбол”, написа Бербатов в нормалната си колонка за Betfair.

Berbatov: " Bale fue tonto por celebrar con esa bandera "
El exjugador critica con dureza el gesto del galés: " Claro que Bale va a poner por delante a su país, pero no hay necesidad de celebrarlo de esa manera " https://t.co/i19N8V3zQ2
— Diario AS (@diarioas) November 20, 2019 ЕВРО 2020 10 кръг, вторник 19 ноември  Уелс 2:0краен резулат  Унгария
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР