Бившият републикански шампион по бокс Пламен Ангелов почина при мистериозни

...
Бившият републикански шампион по бокс Пламен Ангелов почина при мистериозни
Коментари Харесай

Битов скандал в Бургас е завършил с починал мъж

Бившият републикански първенец по бокс Пламен Ангелов умря при мистериозни условия в блок 480 в ж.к. " Меден рудник " нощес. Тялото на 41-годишния мъж е в поделение " Съдебна медицина ", с цел да се направи аутопсия и откри повода за гибелта. Първата версия е гибел от инфаркт или инсулт, а втората - ликвидиране, предава " Флагман бг ".

Към момента е несъмнено открито, че сред Пламен Ангелов и съседа му Мирослав Добрев е зародил спор към 20:30 часа нощес поради чисто битов спор. Пламен от известно време цепел дърва на терасата, вдигал звук, а това дразнело кучетата на Мирослав.

Според Мария Ангелова, майката на Пламен, Мирослав го нападнал и почнал да постанова с юмруци.

" С очите си видях по какъв начин го удря! ", безапелационна бе старата жена.

Пламен е някогашен боксьор, само че от леката категория и като цяло бил много слаб, до момента в който Мирослав бил добре комплициран мъж. Според съседи Мирослав преди време работел в силово ведомство - Министерство на вътрешните работи или Министерство на защитата, само че към този момент бил отвън системата.

 Мирослав Добрев
Мирослав Добрев
Кадър: Нова тв

Мария Ангелова твърди, че синът й умрял от нанесения побой. 41-годишният Пламен е умрял на прага на бащиния си апартамент, а тялото му близо два часа е престояло до вратата на възрастните му родители, за които той се грижел в последните години. Баща му е с висока степен на слепота, а майка му едва-едва се движи.

Пламен е разведен с едно дете - момченце, което живее с някогашната му жена в чужбина. В последно време той работел в областта на строителството, само че е прочут и на полицията.

За съседа му Мирослав информацията е нищожна. Твърди се, че работи в един от пристанищните оператори. Съпругата му Теодора била касиер на вход 3 на блок 480 в ж.к. " Меден рудник ". Има едно дете.

Полицаи са отвели Мирослав Добрев с патрулен автомобил след случая и по неофициална информация му е натрапен 24-часов арест.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР