Бившият регионален министър Николай Нанков откри поредна спортна площадка -

...
Бившият регионален министър Николай Нанков откри поредна спортна площадка -
Коментари Харесай

Нанков: По времето на ГЕРБ държавата и общините бяха партньори

Бившият районен министър Николай Нанков откри поредна спортна площадка - за футбол в град Луковит. На събитието участваха Георг Георгиев, Иван Миховски и Цветелина Борисова, както и кмет на града Иван Грънчаров.

„ Поговорих си с публиката на първия мач. За кметуването на Иван с положително се приказва, направено е доста и все значими, потребни за хората планове “, съобщи Нанков.

„ Държавата и държавните управления на ГЕРБ помагаха, тъй като общината тук освен искаше, а беше сътрудник в работата “, уточни той.

„ Тук беше саниран първият жилищен блок в региона, след това още, енергийни ограничения са въведени в болничното заведение, в детската градина и учебните заведения, построиха се спортни и детски площадки, обнови се градският площад, преустрои се болничното заведение, укрепи се свлачище, ремонтира се най-голямото учебно заведение тук, началното учебно заведение и детската градина са разширени. Ремонтирана е над 70% от уличната мрежа в град Луковит. Асфалтирани са улици в селата Торос, Дерманци, Ъглен, Тодоричене, Петревене, Дъбен, Пещерна, Бежаново и Карлуково, както и част от общинските пътища с разнообразни финансови принадлежности “, напомни някогашният районен министър.

По думите на Нанков жителите на Луковит почитат кмета си и му се доверяват.

„ Днес се радват на новата облага “, сподели той и добави, че на откриването е поискал постоянно е цялостно с младежи, които спортуват.

По-рано през днешния ден в Троян той взе участие дружно с Георг Георгиев и Иван Миховски на ритуалното запалване на казана за варене на ракията, „ която е популяризирала града на всички места по света и която отваря и заключени порти “.

Нанков напомни, че по-време на ръководството на ГЕРБ са били изпълнени доста промени в града:

„ И вход-изходите на града, и шосейният мост над р. Бели Осъм, и санираните здания и още доста други обекти, случили се с помощта на нашата работа и опциите, които сътворяваме пред общините “, уточни Нанков. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР