Бившият професионален баскетболист Шанън Браун ще бъде съден в Атланта

...
Бившият професионален баскетболист Шанън Браун ще бъде съден в Атланта
Коментари Харесай

Бивш играч от НБА бе задържан за стрелба по граждани

Бившият професионален баскетболист Шанън Браун ще бъде съден в Атланта за потребление на огнестрелно оръжие против двама жители, които са търсели къщи в продажба, оповестява локалната полиция.

34-годишният Браун е бил задържан за случая от 2-и май в Тайрън, Джорджа, само че в понеделник е бил освободен след възнаграждение на гаранция. Бившият гард на Лос Анджелис Лейкърс и повторен първенец в Националната баскетболна лига (НБА) е декларирал пред полицията, че е подозирал двойката в опит за обир на личния му дом.

Двамата жители са обяснили в районния сектор, че са видели табелка "за обмен " пред дома на Браун, който е бил с отворена входна врата. Те са влезнали, откакто са оповестили на всеослушание желанията си да прегледат къщата.

"Казаха, че са чули утвърждение, само че когато са влезнали, господин Браун е слязъл от горния етаж с огнестрелно оръжие и ги е задържал на място. Малко по-късно той ги е освободил, само че е стрелял към тях, до момента в който те са напускали ", съобщи лейтенант Филип Нелсън.

Инцидентът е минал без пострадвания. Къщата на Браун пък в действителност е оповестена за продажба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР