Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви на време предизборно

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви на време предизборно
Коментари Харесай

Тръмп: Обвиненията срещу мен всъщност ми помагат за изборите

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи на време предизборно събитие а Републиканската партия в щата Джорджия в събота, че покачва резултатите му в допитванията, оповестява THEHILL.COM.

" Това е извънредно нещо. Това е извънредно нещо за тази страна, сподели Тръмп за обвинителния акт, по време на присъединяване си в Кълъмбъс, Джорджия. Искам да кажа, единственото положително нещо в него е, че увеличи резултатите ми в анкетите. Можете ли да повярвате? "

По думите му, става въпрос за " лов на вещици " съответно против него, а не против републиканците. 

" Нелепото и безпричинно обвиняване против мен от въоръжения " отдел за неправда " на администрацията на Байдън ще остане измежду най-ужасните злоупотреби с власт в историята на нашата страна ", сподели той.

 Съдия, непосредствен до Тръмп, може да гледа делото му
Съдия, непосредствен до Тръмп, може да гледа делото му

Окръжният арбитър на Съединени американски щати Ейлийн Кенън беше разпределена на инцидентен принцип

Припомняме, че Тръмп е изправен пред 37 престъпни обвинявания, измежду които неразрешено задържане на класифицирани документи и скрит план за възпрепятстване на правораздаването, откакто напусна Белия дом през 2021 година

Това написа в документи на федералния съд, оповестени в петък.

Министерството на правораздаването направи обществено притежание документите за обвиняванията в един плевел ден, в който двама от юристите на Тръмп напуснаха делото и някогашен асистент на президента също беше изправен пред обвинявания.

Федерален арбитър, който беше назначен от някогашния президент Доналд Тръмп - и преди този момент се е произнесъл в негова изгода - може да ръководи делото на някогашния президент в Маями във вторник.

Окръжният арбитър на Съединени американски щати Ейлийн Кенън беше разпределена на инцидентен принцип, откакто беше определена от група от четирима федерални адвокати в Южна Флорида, оповестява Miami Herald.

42-годишната Кенън, някогашен федерален прокурор, беше номиниран за съдията от Тръмп през 2020 година и доказан от Сената през ноември 2022 година
 37 обвинявания са повдигнати на Тръмп
37 обвинявания са повдигнати на Тръмп

Специалният прокурор Джак Смит управлява обвиняването

" Кенън е висококвалифицирана и съм убеден, че тя ще служи почтено на Южния окръг на Флорида ", сподели тогава сенаторът от Флорида Марко Рубио, предлагайки своята въодушевена поддръжка.

След него са губернаторът на американския щат Флорида Рон Десантис и някогашният вицепрезидент Майк Пенс. 

Бившият републиканец, губернатор на американския щат Ню Джърси Крис Кристи във вторник се включи в конкуренцията за Белия дом през 2024 година

Общото между Десантис, Пенс и Кристи е, че имат остарели разногласия с Тръмп.  
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР