Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че на мястото

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че на мястото
Коментари Харесай

Тръмп си призна пред Fox News: Щях да "позволя" на Русия да окупира част от Украйна, за да избегна войната

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че на мястото на Джо Байдън, би се договорил с Русия, с цел да предотврати пълномащабна инвазия в Украйна даже с цената на окупиране на спомагателни украински територии. Това заяви " Европейска истина ".

В изявление пред водещия от Fox News Шон Хенити, разяснявайки събитията в Украйна, Тръмп напомни по какъв начин при предходните американски президенти Русия е окупирала елементи от Грузия и Украйна, а по времето на Байдън даже получила " шведска маса ".
 
" А при Тръмп те, руснаците, не завзеха нищо. Защото Путин знаеше, че в никакъв случай нямаше да има опция да направи това. И това се случи даже без съглашение. Мога да го направя още веднъж. В най-лошия случай бих могъл да се съглася, че те (руснаците, бел. ред.) ще завземат нещо. Знаете, че (в Украйна) има избрани области, които са рускоезични, искрено казано, само че би могло да се реализира съглашение ", изясни 45-ият президент.
 
Както означи The Daily Beast, когато Шон Хенити разгласява в понеделник вечер фрагменти от изявлението с Тръмп в своята телевизионна стратегия, там са били изрязани фрагментите, в които някогашният президент декларира, че би се договорил с Русия като й се разреши да завземе избрани елементи от Украйна.
 
Вместо това, малко откакто Тръмп споделя: " Бих могъл да направя това (да преговарям) ", аудиото продължава на мястото, където някогашният американски президент се оплаква, че " Китай към този момент не почита Съединени американски щати ".
 
По-рано Тръмп, който в този момент е главният кандидат за присъединяване в президентските избори в Съединени американски щати от Републиканската партия, съобщи, че може да реши войната в Украйна за 24 часа, като уреди персонални договаряния сред Зеленски и Путин.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР