Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп съобщи, че Федералното бюро

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп съобщи, че Федералното бюро
Коментари Харесай

Агенти на ФБР на САЩ проведоха обиск в дома на Доналд Тръмп

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп заяви, че Федералното бюро за следствие е нахлуло и направило обиск в резиденцията му Мар-а-Лаго във Флорида.

Тръмп го назова " рейдърско завладяване " и сподели, че сътрудниците на ФБР " даже са разрушили сейфа ".

Както оповестява The New York Times, търсенето се е фокусирало върху материали, които Тръмп е взел със себе си от Белия дом, когато е напуснал президентския пост. Според източника на изданието, политикът е взел доста страници от секретни документи.

През февруари Националният списък на Съединени американски щати прикани за следствие на работата на Тръмп с документите на Белия дом. Те описаха, че част от документите, които някогашният президент е предал в архива, са били изтръгнати или скъсани и залепени назад.

„ След съдействието със съответните държавни организации, тази противозаконна офанзива в дома ми не беше нито нужна, нито целесъобразна “, съобщи Тръмп.

По думите на Доналд Тръмп, това е " офанзива от страна на радикалните леви демократи ", които не желаят той да се кандидатира на президентските избори през 2024 година

ФБР и американската прокуратура към момента не са коментирали обиските и изказванията на Тръмп.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР