Бившият президент на Интер Масимо Морати коментира разочароващото начало на

...
Бившият президент на Интер Масимо Морати коментира разочароващото начало на
Коментари Харесай

Морати: Дано пак не подарим Скудетото на Милан

Бившият президент на Интер Масимо Морати разяснява разочароващото начало на сезона за “нерадзурите ”. Той предвижда, че обстановката може да се утежни в допълнение, в случай че актуалният притежател Стивън Жанг реши да продаде клуба. 

“Необходима ни е победа, с цел да се върнем на правия път. Футболистите би трябвало да носят с горделивост фланелката на един от най-големите тимове в света. Още е доста рано. Може би доникъде на сезона проблемите ще бъдат решени. Изоставането от върха не е огромно. Вече подарихме Скудетото на Милан през предишния сезон, уповавам се да не се случи същото и през този ”, съобщи Морати. 

“Играчите и треньорите в никакъв случай няма да кажат обществено, че протичащото се по високите етажи в клуба им се отразява отрицателно. Най-вероятно го споделят единствено между тях. Все отново приказваме за естествени хора. Интер към момента може да прогресира под управлението на семейството Жанг. Със сигурност първоначално вложенията бяха по-сериозни. Трябва да разберем дали притежателите желаят да задържат клуба, или да го продадат. При втория вид обстановката може да се утежни ”, притеснява се Морати. 

“Антонио Конте свърши невероятна работа в Интер. Той има извънредно мощен темперамент и накара целия тим да играе за него. Това не значи, че различен вид треньор не би могъл също да реализира положителни резултати. Симмоне Индзаги сигурно има качества. Целият клуб минава през сложен интервал, само че това не би трябвало да служи като опрощение на футболистите ”, акцентира някогашният необут на “нерадзурите ”. 

Той добави, че няма нищо срещу проектите за построяването на нов стадион на мястото на “Сан Сиро ”, само че ще му липсва атмосферата на именитото оборудване.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР