Бившият президент на Барселона - Сандро Росел, прекара 645 дни

...
Бившият президент на Барселона - Сандро Росел, прекара 645 дни
Коментари Харесай

Бивш президент на Барселона: Разбрах защо в затвора ти дават вазелин и презервативи

Бившият президент на Барселона - Сандро Росел, прекара 645 дни в затвор, а по-късно беше оневинен за хипотетичните си закононарушения. Той имаше повдигнати шест обвинявания, в това число и за търговия с човешки органи. 

Росел разкри шокиращи детайлности за престоя си зад решетките. 

" Заплашваха ме няколко пъти, желаеха да ме пребият - от една страна, тъй като съм бил президент на Барселона, а от друга тъй като съм каталунец. В Барселона се сприятелих с един ром, който беше вманиачен почитател на тима. Именно той ми оказа помощ, когато различен ром изиска да му заплащам, с цел да не ме пребие ", разкри Росел пред " Марка ". 

" В Мадрид ме защитаваха най-много колумбийците. Когато влезеш в пандиза ти дават презервативи и вазелин. Питаш се за какво. Е, бързо разбрах за какво. Там има доста хомосексуални връзки. Дори и с мъже, които не са хомосексуалисти ", показа той. 

" При ареста ми в моята къща пристигнаха десетки служители на реда със правосъдна заповед поради документи на моята компания отпреди 12 години. Отведоха ме в ръководството, а по-късно в Мадрид. В дома ми бяха открити големи суми, които бяха подхвърлени ", сподели още Росел. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР