Бившият президент на България Росен Плевнелиев намекна, че Румен Радев

...
Бившият президент на България Росен Плевнелиев намекна, че Румен Радев
Коментари Харесай

Плевнелиев намекна, че Румен Радев обслужва чужди геополитически интерес

Бившият президент на България Росен Плевнелиев загатна, че Румен Радев обслужва непознати геополитически интерес.
" Държавният глава плюе от три години държавното управление. Преди войната му не беше оповестена публично, само че към този момент е. Според мен това е персонална война. Той като боен, счита, че борбата е най – вярното нещо, само че тя е в несъответствуващ миг. ", сподели още Плевнелиев в изявление за Българска национална телевизия.
Той добави, че не е редно в този момент да се натиска спусъка, когато България върви по толкоз значим път – да влезе в сърцето на Европа–в чакалнята на Еврозоната.
Плевнелиев призна, че е склонен с някои от тезите на Румен Радев, само че отново изясни, че в действителност не би трябвало да се блокира страната.
Росен Плевнелиев прикани Висш съдебен съвет да ревизира работил ли е съгласно закона Иван Гешев във връзка със СРС-тата, в които е записан Румен Радев.
" Морално e един държавен глава да смъкна доверието си от кабинета, само че е значимо да не се блокира работата на институциите и той да не води война, поради личната си борба ", сподели още някогашният държавен  глава.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР