Бившият премиер Тереза Мей, чиято сделка с Брекзит бе отхвърлена

...
Бившият премиер Тереза Мей, чиято сделка с Брекзит бе отхвърлена
Коментари Харесай

Тереза Мей настоява да се подкрепи сделката за Брекзит

Бившият министър председател Тереза Мей, чиято договорка с Брекзит бе отхвърлена три пъти от Парламента , разяснява, че поддържа съглашението, реализирано от нейния правоприемник Борис Джонсън , оповестява АП.

Мей сподели на депутатите, че има " ясно възприятие за дежавю ", до момента в който Парламентът разисква дали да поддържа договорката на Джонсън .

Мей се отдръпна и като водач на партията си, и като министър председател поради неналичието на поддръжка и измежду съпартийците си на съглашението за Брекзит с Европейски Съюз.
 Каква е разликата сред договорката на Борис Джонсън и тази на Тереза Мей?
Каква е разликата сред договорката на Борис Джонсън и тази на Тереза Мей?

Новото съглашение за Брекзит като цяло е остарялата договорка

Сделката на Джонсън е сходна на тази на Мей в някои връзки , само че съдържа друго съглашение за поддържане на отворена ирландска граница .

Мей изясни, че Парламентът би трябвало да одобри договорката и да остави Англия да напусне Европейски Съюз на 31 октомври .

Тя добави, че " х ората желаят сигурност в живота си . Ако желаете тази страна да продължи напред, гласувайте за договорката през днешния ден . "
 Това е моментът да се реши Брекзит, прикани Джонсън английския парламент Обновена
Това е моментът да се реши Брекзит, прикани Джонсън английския парламент

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин съобщи от своя страна, че контрактуваното от Джонсън съглашение е по-лошо от първоначалното
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР