Бившият премиер на Италия и бивш председател на Европейската комисия

...
Бившият премиер на Италия и бивш председател на Европейската комисия
Коментари Харесай

Обраха бивш италиански премиер

Бившият министър председател на Италия и някогашен ръководител на Европейската комисия Романо Проди стана жертва на крадци. Злосторниците се промъкнали в къщата на политика в родната му Болоня, оповестява БГНЕС по информация на организация АНСА.
Кражбата е осъществена в нощта против събота (21 април) в отсъствието на стопаните. Заедно със брачната половинка си Проди бил в Рим, където дошъл дружно с енориашите от Болоня, с които се срещнал папа Франциск. Политикът научил за случката сега, в който се намирал на площад " Свети Петър ".
Проди оповестил, че са му откраднали скъпи часовници - негови и на жена му, както и украшения, измежду които фамилни полезности. Политикът разкрил и отворени голям брой кутии с документи, изчезнали многочислените му грамоти, медали и награди. " Отнесоха мемоари от целия ми живот - персоналния и политическия ", споделил Проди съгласно АНСА.
Романо Проди е два пъти министър председател на Италия - от 1996-1998 и 2006-2008. От 1999 до 2004 професорът по стопанска система от Болонския университет оглавява Европейската комисия. Той е един от основателите на Демократическата партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР