Бившият премиер Жан Виденов става организационен секретар на коалиция Ляв

...
Бившият премиер Жан Виденов става организационен секретар на коалиция Ляв
Коментари Харесай

Виденов се завръща в политиката като секретар на „Ляв съюз за чиста и свята република”

Бившият министър председател Жан Виденов става учредителен секретар на коалиция „ Ляв съюз за чиста и свята република ”, която ще взе участие на идващите предварителни парламентарни избори на 11 юли.
Представители на обединяването дадоха детайлности по отношение на формата, в който ще се включат в борбата за новия парламент. В новосформираната коалиция ще вземат участие: „ Социалистическа партия – Български път ” с ръководител проф. Ангел Димов; „ Възраждане на отечеството ” с ръководител Николай Малинов, „ Партия на българските комунисти ” на Иван Пенчев и „ Българска прогресивна линия ”, водена от напусналия Българска социалистическа партия Красимир Янков.
 Иван Бакалов: За кое да пишеш по-напред - още един аграрни производител приказва за рекет, а Виденов ще прави партия Иван Бакалов: За кое да пишеш по-напред - още един аграрни производител приказва за рекет, а Виденов ще прави партия
" За кое да пишеш по-напред. Още един аграрни производител стартира да разкрива за рекет, за съсипване на нечий бизнес с ветеринарен к...
Левицата е разгромена и не е показана в Народното събрание, съответстващо на броя на левите хора в България. Имаме късмет да разбием олигархичния модел на ръководство и публични връзки, който тормози България към този момент 30 години. Смятаме, че има опасност за България - за нейната териториална целокупност и суверенитет поради провокациите, отправени към Русия и влошените връзки с всички прилежащи страни ", Иван Атанасов, ръководител на обединяването.
Той акцентира, че негов „ проектант ” е Жан Виденов, а измежду целите си обединението очерта „ битката за правдивост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР