Бившият премиер Бойко Борисов прогнозира, че най-вероятно след изборите на

...
Бившият премиер Бойко Борисов прогнозира, че най-вероятно след изборите на
Коментари Харесай

Борисов с фатална прогноза за изборите

Бившият министър председател Бойко Борисов предвижда, че най-вероятно след изборите на 14 ноември още веднъж няма да се сформира държавно управление, тъй като партиите били " в уплах ". Борисов посети тази заран църквата на Шипка, чийто купол се ремонтира с пари, отпуснати по време на неговото ръководство.

„ Като виждам колосален безпорядък - рецесия и инфлация - 580 лева Ток, цените газта 40% от другия месец, това е сполучливото държавно управление на Радев. Не знам кое е сполучливо на това служебно държавно управление на Радев? Аз се удивлявам на наглостта им. Правителство отново няма да създадат, няма виновни партии “, съобщи Борисов.

Членовете на Централната изборна комисия от квотата на ГЕРБ ще поддържат регистрацията на листите на „ Демократична България “, разгласи Борисов във връзка листата на партията в Стара Загора. Там десните не получиха регистрация поради импортирани документи с електронен автограф.

Борисов посочи, че в комисията ГЕРБ са малцинство, само че ще поддържат регистрацията, „ с цел да не настояват от „ Демократична България “, че ГЕРБ е повода да не се явят на избори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР