Бившият премиер Бойко Борисов изненадващо се срещна с македонския премиер

...
Бившият премиер Бойко Борисов изненадващо се срещна с македонския премиер
Коментари Харесай

Борисов към Заев: Ако не намерим решение, поколения българи и македонци ще се мразят

Бившият министър председател Бойко Борисов изненадващо се срещна с македонския министър председател Зоран Заев. Заев дойде у нас за среща със Стефан Янев. За срещата стана ясно от живо включване във „ Facebook “ страницата на Борисов.

„ Служебното държавно управление има всички права. Може да договаря, в случай че желае може да направи нов контракт. Каквото желае. Но те ще избягат от отговорност. В същото време лъжат евроатлантическите сътрудници, че са за Северна Македония да влезе в Европейски Съюз “, сподели водачът на ГЕРБ на Заев при започване на срещата.

По думите му служебното държавно управление ще трансферира цялата отговорност на идващия парламент.

„ Днес ще имате много срещи. Аз съм уверен, че ще ви кажат, че без парламент нищо не може да се направи “, сподели още Борисов.

„ Те ще дезертират. Нищо няма да излезе от днешната ви среща “, добавя Борисов.

По думите му би трябвало двете страни да се стремят към скрепяване на другарството сред младежите, тъй като „ ние към този момент сме към края на политическата си кариера “. „ Младежките ни организации да направяте дин конгрес, тъй като те ще се ненавиждат. Ние сме към края, по-младите ще имат проблеми “, споделя Борисов.

„ Ако не намерим по какъв начин като две страни, две народи, два народа – играта на думи към този момент не е значима – да се разбираме, генерации млади македонци и млади българи ще се ненавиждат “, сподели водачът на ГЕРБ.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР