Бившият премиер Бойко Борисов беше разпитан в главна дирекция „Национална

...
Бившият премиер Бойко Борисов беше разпитан в главна дирекция „Национална
Коментари Харесай

Борисов разпитан за 3 сигнала от 2009 и 2012 г.

Бившият министър председател Бойко Борисов беше разпитан в основна дирекция „ Национална полиция “.

Преди и след разпита последователи на Борисов скандираха „ Бойко! Бойко! “ пред дирекцията и настояха за оставка на вътрешния министър Бойко Рашков.

Малко преди края на разпита последователите показаха недоволството си от обстоятелството, че Борисов не излиза от полицията, с цел да разяснява за какво е бил извикан. Чуха се и сериозни мнения във връзка с полицията и нейната работа, рецензии с изключение на към Рашков имаше и към президента Румен Радев, назначил служебното държавно управление.

След разпита Борисов изясни за „ снемането на пояснения “, че бил питан за три сигнала от 2009 и 2012 година
Направи връзка сред снощното трагично съвещание на ЦИК, където в началото е имало отвращение той да бъде премахнат като народен представител, а по-късно въпреки всичко е бил премахнат. Според него той поврат се дължи на обстоятелството, че ЦИК въпреки всичко се е сетила, че, в случай че не бъде премахнат като народен представител, той има имунитет и през днешния ден не може да бъде разпитан и по тази причина в последна сметка е било променено решението.

Борисов пристигна на разпита с юрист, макар че това не се постанова. Адвокатът му е Менко Менков, прочут от други каузи, свързани с представители на ГЕРБ и бившето ръководство, които са имали проблеми с правораздаването.

Лидерът на ГЕРБ заяви във вторник за идния разпит като сподели на партийна конференция призовката си.

В нея пишело, че е извикан за снемане на сведения. Тогава Борисов допусна, че е свикан или поради изборите, или поради огласен преди време от служебния вътрешен министър Бойко Рашков сигнал от предприемач, който твърди, че е бил заплашван от някогашния министър председател преди десетина години.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР