Бившият председател на НКП на Левски - Златин Тепсиев-Голди коментира

...
Бившият председател на НКП на Левски - Златин Тепсиев-Голди коментира
Коментари Харесай

Голди притеснен от ситуацията в Левски

Бившият ръководител на НКП на Левски - Златин Тепсиев-Голди разяснява в " Студио Дерби " възможната промяна на собствеността на клуба. Привърженикът на " сините " е скептично надъхан към Джоузеф Диксън и разгласи, че има доста неясноти към обстановката на " Герена ".

" Следвайки изявленията на сътрудниците публицисти, се постарах да си направя лично изследване. Имаме класическа бизнес скица, в която идва лице, което има желание да приложи британската скица - поема се мажоритарния дял от лице или компания и в следствие има вложител. Това не е нещо непознато.

Не знам да се ползва във футболни клубове, съответно в бизнес. Не виждам нищо неприятно в тази скица, само че без да знам кой стои зад индивида, който желае мажоритарния дял. Това не значи, че той е сложено лице. "
 Основател на НКП: За 20 години се реализира един бранш без козирка и колосални отговорности
Основател на НКП: За 20 години се реализира един бранш без козирка и колосални отговорности

" Смениха се няколко притежатели, в това число милионери, милиардери и всевъзможни сходни "

" Не желая да наскърбявам хората от град Стейнс, само че Левски е нещо много по-особено. Мащабът е различен. Ние не сме дружество, има си специфичност ", съобщи Тепсиев.

" Тази " златна акция " не е никаква гаранция. Ние в случай че изтървем коня у реката, няма гаранции. До този миг знаем, че са водени диалози, само че нито знаем от кого, нито с кого. Да предположим, че по този начин е по-добре. Аз съм задължен да дам съвет, мнение. Ако аз бях за 15 минути, с 5-6 въпроса щях да си изградя мнение. Това трябваше да ни бъде казано, с цел да знаем защо става дума. Ние би трябвало да знаем до каква степен е сериозен този капиталов кръг. Дано да му е заложен този въпрос. Трябвало е от дълго време да се обясни, да се изследва кой е този фонд и какви са му опциите. Изказвам терзание дали е поискана задоволително информация. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР