Бившият председател на Националния фенклуб на Левски Златин Тепсиев бе

...
Бившият председател на Националния фенклуб на Левски Златин Тепсиев бе
Коментари Харесай

Как се внася бомбичка на стадиона и защо претърсването не дава резултат?

Бившият ръководител на Националния фенклуб на Левски Златин Тепсиев бе посетител в студиото на "Домът на футбола " по DIEMA SPORT. Тепсиев приказва по тематиката с фенклубовете и случилия се преди дни случай с служител на реда на дуел Левски - ЦСКА.

"В момента работя в региона на маркетинга, както постоянно. Естествено, че проследявам всичко. Непрекъснато се интересувам и осведомявам. Честно казано постоянно са се случвали такива неща. През последните години има огромен триумф и сходна действителна преживелица удостоверява това, че е изключение. Разбира се още доста неща би трябвало да се създадат. Такива случай са малко. Говорим, когато има засегнат човек. Смятам, че има добра връзка сред стюарди, полиция. Нещата са положителни, само че трябват още обилни ограничения, с цел да се избегне това, което се случи ", показа Златин Тепсиев.

"При всеки подобен случай би трябвало да се вземат навремеменни ограничения. Макар и със забавяне ни поканиха в разискването на закона. Но той бе изработен без авансово разискване, от политици, които не са осведомени с действителната конюнктура. Малко беше изкуствено изработен. Не споделям, че е неприятен, просто имаше моменти, които не регистрират действителността ", сподели още Тепсиев и добави:

"Законът направи така наречен обединен указател. Трябва да се акцентира на контрола, директната връзка с полицията и персоналната отговорност. В края на краищата отговорността е персонална и самостоятелна. Не може да се припише на целия клуб и цялата аудитория. Правилата са ясни, само че надзор върху всеки един човек мъчно може да се реализира. "

За хвърлилия бомбата, която наради служител на реда Гергана Зашева, почитател Златин Тепсиев разяснява: "Не е имал желание да удря човек, уверен съм в това. Но е реалност, че е хвърлена бомбата по друга естрада. Този акт освен е за наказание, само че е безусловно безрасъдство. Призовавам всеки един да се замисли какво може да аргументи. Ние всички сме българи, без значение от пристрастията си. Намирани са бомбички заровени, в панталони, чорапи. Но служителите на реда доста добре знаят по какъв начин да претърсват хората. Това е пропуск. Възможно е да са пропуснали. В някои случаи има престарание, а в други - немарливост. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР