Бившият помощник на Анастасия Волочкова Александър Скиртач, който се намира

...
Бившият помощник на Анастасия Волочкова Александър Скиртач, който се намира
Коментари Харесай

Руската балерина Волочкова се оказа приказно богата, притежава имоти за милиони

Бившият асистент на Анастасия Волочкова Александър Скиртач, който се намира в московското разследване по обвиняване в шикалкавене с финансите на балерината, описа пред публицисти за приказното ѝ благосъстояние.

По думите на Скиртач, Волочкова има апартамент в Москва, още един в Петербург, крайградска къща в Помосковието и още 22 жилището в Астрахан. Според публицистите балерината има имущество за над 244 милиона рубли.

Според Скиртач жилищата в Астрахан съставляват вложения на хубавицата в бизнеса на някогашния ѝ брачен партньор Игор Вдовин. Скиртач разкри и финансово съглашение сред Волочкова и Вдовин от 2009 година В него предприемачът се задължава да обезпечи дъщерята на балерината. В документа се прецизират и ежемесечните разноски на фамилията.

Самата Волочкова не оспорва достоверността на документа, само че отхвърля да го разяснява.
" Скиртач се старае да притегли вниманието към своята личност, споменавайки името ми, тъй като самият той не е забавен на никого. Той е упрекнат в кражба и освен от мен. Не зная в кой арест е сега и не желая да знам, той си заслужава това ", споделя Волочкова.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР