Бившият полузащитник на Арсенал Фреди Люнгберг постави под съмнение решението

...
Бившият полузащитник на Арсенал Фреди Люнгберг постави под съмнение решението
Коментари Харесай

Люнгберг: Арсенал се бори без творчеството на Йозил

Бившият полузащитник на Арсенал Фреди Люнгберг сложи под подозрение решението на клуба да освободи Месут Йозил от състава им във Висшата лига и съобщи, че има малко по-добри играчи в надиграването на отбраната от немския плеймейкър.

Йозил не играе за Арсенал от март и не пападна в описите на тима за Висшата лига и Лига Европа, като на процедура 32-годишния халф бе отхвърлен до януари, когато клубът може да показа нови имена.

Без изявен плеймейкър в състава, Арсенал изглеждаше безпомощен в офанзива, вкарвайки единствено 10 гола в 11 мача от Висшата лига. Тимът на Артета е 15-и на цели 11 точки от водача Тотнъм.

Люнгберг, който пое поста краткотраен управител в Арсенал, когато Унай Емери беше уволнен предишния сезон и помагаше на Артета до август, съобщи, че не знае за какво Йозил не е в състава.

" Когато имате подобен футоблист, без да споделям, че би трябвало да играе всяка седмица... само че когато имате владеене и би трябвало да намерите този решителен пас, не мисля, че има по-добри играчи от Месут в това отношение.

Разбира се, губите малко в отбрана, само че това е решение, което те са взели. Не знам за какво е взето и той е отвън тима от 25 души, тъй че не могат да го употребяват. На тази позиция обаче не мисля, че има доста по-добри в света ", съобщи Люнгберг Sky Sports.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР